Aluminium producten

Aluminium producten

Presenteren vereist karakter.
Stevig gefundeerd door de keuze van een strak en sterk materiaal dat past bij de uitstraling die u belangrijk vindt voor uw bedrijf of boodschap. Aluminium producten tonen kracht en exclusiviteit. Ze grijpen meteen de gewenste aandacht en laten die niet meer los.

De ziel van het materiaal komt extra naar voren door een speciale afwerking of bewerking van het aluminium. Bedrukken, frezen of stansen geeft juist die gewenste eigen uitstraling. Variëren in de keuze van bijvoorbeeld de rug en sluitingen van mappen is - naast uiterst functioneel - ook vooral bepalend voor de communicatieve waarde van uw presentatiemiddel. De aluminium koffer bijvoorbeeld vormt in de basis al een exclusief presentatiemiddel. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. In onbeperkte modellen en formaten. Exact de vorm en de indeling die u zoekt. In hoogwaardige afwerking. Van bedrukken tot afvullen. Van één exemplaar tot onbeperkte hoeveelheden.

Zo ontwikkelen wij stap voor stap met u de presentatiemiddelen die aansluiten bij uw boodschap of die exact de functionaliteit hebben die zorgen voor exclusiviteit.