Drukwerk
Drukwerk

Producten
Wij produceren uw drukwerk volgens hoge kwaliteitsnormen in een moderne en goed geoutilleerde drukkerij. Wij bieden alle werkzaamheden, van pre-press tot en met de laatste afwerking. Dit betekent dat u geen omkijken heeft naar uw drukwerk wanneer uw opdracht door ons wordt uitgevoerd.  Hieronder vindt u een overzicht van onze producten. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
 
Pre-press
De werkzaamheden voorafgaand aan het drukproces, vanaf het ontwerpen tot het drukken.
 
Drukken
Een vierkleurenpers met het maximale formaat van 60x80 cm en meerdere tweekleurenpersen met een formaat van 38x52 cm en voor het produceren van kettingformulieren. Met deze persen zijn we in staat om hoogwaardig meerkleuren drukwerk te vervaardigen.
 
Printen
Digitaal printen & drukken Digitaal printen en drukken is een moderne techniek die vergelijkbaar is met die van een kopieermachine. Klanten leveren hun digitale bestanden aan en deze worden op het gewenste moment geprint. Het is vooral bij kleinere oplages interessant, omdat de prijs per stuk laag is. Een andere overweging is de levertijd, omdat digitaal printwerk niet hoeft te drogen kan het binnen een dag worden geleverd. Daardoor kunnen mede besparingen ontstaan in het voorraadbeheer. Digitaal printen kan interessant zijn wanneer gegevens actueel moeten zijn, bijvoorbeeld bij prijslijsten of catalogi.
 
Afwerking
Brocheren Een boekje wordt gebonden door middel van nieten en vouwen.
Stanzen Met een scherpe, speciaal gemaakte mesvorm onregelmatige gaten in of vormen aan drukwerk aanbrengen.
Pregen Techniek waarbij een reliëf wordt aangebracht (verhoogd of verdiept). Dit kan een logo of tekst zijn, al dan niet met inkt of "sluitend" in een afdruk.
Vergaren Het in de juiste volgorde leggen van vellen of katernen tot sets, boek of losbladige uitgave. Zoals bij o.a. zelfkopierende vellen in een bonnenblok.
Garenloos binden Bindwijze waarbij de rug van het boekblok wordt weggesneden of -gefreesd en door middel van lijming in de band wordt gehangen (zoals een telefoonboek).
Snijden Het op de juiste maat snijden drukwerk.