PP Producten

Polypropyleen producten

Kijken naar het nu en de toekomst. Weten hoe de aandacht te trekken én vast te houden. Met een optimale presentatie. Polypropyleen (PP) producten zorgen voor een totaal eigen, karaktervolle uitstraling door de keuze van het materiaal. En door de ongebreidelde creatieve mogelijkheden.

Vaak vormt materiaalkeuze de kern van de presentatie. Het verandert 'gewoon' in 'speciaal'. Het geeft extra cachet aan het ontwerp, de inhoud en de beleving van een product. Het zorgt ervoor dat dit product de juiste sfeer oproept. Zoals u die wilt presenteren.

Polypropyleen biedt de mogelijkheid om, door extra bewerkingen, een product nóg persoonlijker te maken. Allerlei druktechnieken (offset, zeefdruk, foliedruk) geven het gewenste uiterlijk. Daarnaast kan het karakter versterkt worden door toepassing van gefreesde logo's of gestanste vormen. Onbeperkte mogelijkheden om uzelf te presenteren.

Een opvallende, creatieve en overtuigende werking bereiken we door de combinatie van polypropyleen met andere materialen, zoals aluminium, omgeplakt karton, linnen, hout of glas. Voor een treffend resultaat.