Premiums & Relatiegeschenken
Premiums & Relatiegeschenken

Met trots presenteren wij u onze 2019 More than Gifts jaarcatalogus.

Om u te verrassen en inspireren, streven wij er voortdurend naar onze Gifts collectie te ontwikkelen op basis van onze drie belangrijkste waarden: innovatie, product- & drukinspiratie in combinatie met onze kwaliteitseisen.
Wij hebben onze collectie ververst, verbeterd en vernieuwd, zodat u opnieuw gestimuleerd wordt en altijd het optimale geschenk kunt vinden voor uw merk. In totaal zijn er, verspreid over alle categorieën, meer dan 500 nieuwe producten om uw marketing- en promotionele plannen mee te vervullen en ondersteunen.
Met een keuze uit meer dan 2000 essentiële geschenken die zijn weergegeven in meer dan 400 pagina’s, biedt onze collectie van 2014 een enorme keuze aan functionele en bedrukbare artikelen die u waar voor uw geld geven en binnen elk budget passen. Kortom: “de perfecte geschenken voor branding“.
Wij weten dat uw tijd kostbaar is en het is van cruciaal belang om de producten die u nodig hebt zo snel en efficiënt mogelijk te vinden. Een van de belangrijkste aandachtspunten van deze catalogus is een snelle navigatie. U kunt snel naar een product met behulp van de kleurrijke tabs met vermelding van de categorieën of zoeken in de alfabetische en numerieke indexen. We hebben ook icoontjes toegevoegd die nieuwe producten, nieuwe kleuren, kruisverwijzingen en compliance weergeven.
Voor ons is het essentieel om meer dan geschenken te bieden. Dus concentreert u zich op uw boodschap, dan doen wij de rest!