Specials


 

Specials

Bewondering. Nieuwsgierigheid. Op zoek naar de boodschap achter de vorm. In alles aangetrokken door de exclusiviteit van het product. De keuze voor een 'Special' verruimt de communicatie. Het trekt aandacht die anders achterwege zou blijven. Met als resultaat: verleiden, bekoren... een reactie ontlokken. Exclusief communiceren. Tot in elk detail.

U zoekt presentaties of verpakkingen in verrassende vormgeving en/of materiaalkeuze. Daag ons uit! We gaan die uitdaging samen met u aan. In ontwerp, vormgeving en praktische uitvoerbaarheid. Op weg naar een product dat zich in alles onderscheidt.

De keuze is aan u. Velen gingen u voor. In geheel eigen producties of door te kiezen voor onze 'Specials':
• De eco-binder: Neem stelling, met de top in milieuvriendelijkheid. Vervaardigd van 100% afbreekbare materialen en voorzien van FSC keurmerk.
• Gepersonaliseerde ringbanden: Laat u zien met een volledig eigen map. A4 of A5, in een oplage vanaf 10 stuks.
• Presenteren is meer: Toon uw karakter door samen met ons presentatieproducten te ontwikkelen en uit te voeren, zoals niemand ze ooit heeft gezien. De ultieme mogelijkheid om uw bedrijf neer te zetten. Bijna alles is mogelijk. Materialen als aluminium, leer en karton, maar ook hout en glas, laten zich - apart of gecombineerd - omvormen tot prachtige communicatieproducten. Waarmee u zich op hoogwaardige wijze presenteert.